Skip to main content

Wie zijn wij

Cora Reijerse

In de wereld van loopbaanadvies, organisatie ontwikkeling en management advisering is Cora Reijerse een bekende naam. Ze werkt sinds meer dan 40 jaar als extern HRM adviseur en richtte een eigen psychologisch adviesbedrijf op, dat training, coaching en assesments verzorgde. Cora is voorzitter van de sectie A&O psychologie van het NIP ( Nederlands Instituut van Psychologen).

Zij schreef een boek over het stimuleren van prestaties bij werknemers. Ook leverde ze bijdrages aan verschillende Nederlandse boeken over Appreciative Inquiry (Waarderend Onderzoeken). Cora geeft geregeld lezingen, een 3-daagse basiscursus Appreciative Inquiry en workshops over de toepassingen daarvan.

De laatste jaren is Cora zich gaan toeleggen op het begeleiden van veranderingsprocessen en de ontwikkelprocessen van zowel teams als organisaties. Ze werkt graag met teams en behaalt met haar aanpak bij zeer verschillende teams opmerkelijk positieve resultaten. Hierbij gebruikt zij graag de visie en methodiek van Appreciative Inquiry.

Wat doen wij

Cora Reijerse

All About Change

projectleider, trainer, coach, HRD adviseur, voorzitter, schrijver

Psychologie in de boardroom

Geschreven door Cora Reijerse en René Ravenhorst

Dit boek geeft inzicht in gedrag en cultuur in de boardroom, in de onderlinge relaties, in de kwaliteit en in de openheid van besluitvorming. Wat kan de raad doen en leren om met plezier en vitaliteit toezicht te houden en te besturen? Hoe kun je kritisch en ontvankelijk voor de toekomst de nieuwe uitdagingen aangaan? De sleutel ligt bij de toezichthouders.

Bestel boek